Den rigtige måde at kreditere reparation

Hvis du har en dårlig kreditværdighed, kan du finde, at din evne til at få finansiering, lån og endda nogle arbejdspladser er stærkt formindsket.
Når du har en dårlig kreditværdighed, kan det synes som om der er noget, du kan gøre ved det…. men du behøver ikke at tro, at. Det er ikke så svært, som du måske tror, at komme med en dårlig kredit rating; med lidt arbejde og tid kan du selv reparere det! Selvfølgelig, før du gør at det er vigtigt at indse, er præcis hvad en kreditvurdering.
Hver gang en långiver eller anden kreditor gør en rapport om din betaling historie til dem, påvirker denne betænkning din kredit score.
Din kredit score er et numerisk angivelse af de positive og negative rapporter, som du har modtaget fra kreditorerne og långivere; Hvis antallet er højt har du en god kreditvurdering, og hvis det er lavt så du har en dårlig kreditværdighed.
Grundlæggende kredit reparation
Få organiseret! Lave en mappe til alle dine korrespondance, offline og online. Du bliver nødt til at lave nogle snail mail, men i de fleste tilfælde kan du arbejde din reparation online.
I USA vil en 630 rating kvalificere dig til et realkreditlån. Du kan stadig få kredit med en lavere score, men ikke på en rente på præmie.
I virkeligheden, endnu et kapitel 11 konkurs (sletter alle negative kredit) er ikke så slemt som mange tror. Jeg er ikke fortaler for arkivering konkurs (love har ændret så du måske nødt til at konfigurere en ny betalingsplan, hvis din indkomst tillader), men for dem fanget mellem en rock og hårdt sted, arbejdsløshed, medicinsk krise, skilsmisse… mange gode grunde til at finde sig selv ude af stand til at betale dine regninger, indgive konkursbegæring er en Gud-sender.
Mange gange, vil du finde kreditorer meget ivrige efter at udvide kredit, fordi du ikke har nogen gæld! Det er ironien i gæld-indkomst billede… Hvis du har en stabil indkomst, vil du have noget problem at få kreditkort, auto lån og endda et realkreditlån.
Så fortvivl ikke, din situation er ikke så slemt som du tror! Du vil finde en måde mindre bange, mere søvn og bedre relationer.
For at begynde at korrigere din kredit, er det vigtige ting at gøre opnå din kredit rapport og studere den. Mark alle de negative elementer.
Mest usikret kredit, for det meste kreditkort, kan bo på din rapport i 7 år. Hvis du finder nogen over det, skrive til kredit-bureauet og bede dem om at fjerne den. De er forpligtet ved lov til forskning og rapportere tilbage inden for 30 dage.
Hvis de ikke gør, kan du truer dem med et brev til Better Business Bureau eller Federal Trade Commission.
Find andre negative elementer og afgøre, om de er korrekte. Hvis ikke, skriver bestyrelsen og fortælle dem er ikke din gæld.
Selv hvis du ikke er sikker på, bede Præsidiet om kredit * s at undersøge. Mange gange, vil de ikke være i stand til at kontrollere gælden fordi kreditkortselskabet, auto lån selskab eller anden kreditor ikke vil komme tilbage dem. inden for 30 dage (kræves af Fair Credit Act).
Kontaktoplysninger på kredit-bureauer samt prøver af breve til at sende til dem, gå til:

Du kan frit genoptrykke denne artikel, forudsat følgende forfatterens biografi (herunder live URL link) forbliver intakt.

Dette indlæg blev udgivet i Blandet. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.