Los Angeles Elektrikere: Elektrikere Bidrage I Oklahoma

Varad Ingeniører er en full-service autoriseret el-installatører. For lettere identifikation og rapportering af problemer Ti95 funktioner Fluke IR-Fusion-teknologi med billede-i-Billede-tilstand, mens fuld synligt er til rådighed på begge kameraer for lettere identifikation og rapportering af problemer. Ti95 Termiske Kameraer med trådløs tilslutning, hvilket gør dem ideelle til vedligeholdelse, fejlfinding, og HVAC/R teknikere, elektrikere, og facility managers, der har brug for at samarbejde og dele målinger med andre i deres team. Den PRV240 er den ideelle løsning for elektrikere, miljø og sundhed og sikkerhed ledere, plante sikkerhedsrepræsentanter (for eksempel til olie & gas og kemiske procesanlæg), faciliteter ledere og andre ledere beskæftiger sig med elektriske sikkerhed og compliance.

Efter en kort streng af tegn fra typeskiltet på en eksplosion-beskyttet enhed der er indtastet, EXCovery processer, og det viser tydeligt, mærkningen er støv eller gas-atmosfære betegnelse, enheden er antændelsesbeskyttelsesklasse -, gas-gruppe og temperaturklasse, hvis det er relevant, og udstyr til beskyttelse niveau. EXCovery giver øjeblikkelig adgang til oplysninger, der kan være afgørende på området, fx vejledning om, hvad de skal observere, når der beskæftiger sig med certificering markeringer, og et væld af andre grundlæggende eksplosionsbeskyttelse know-how, fx på centrale begreber eller zone koncept. Den EXCovery app er nu tilgængelig til iPhone og Android og kan downloades fra Google Play Store og iOS app store.

ud over at afkode specifikke certificeringer, app ‘ en fungerer også som et opbevaringssted for reference information. Stahl, og tilbydes gratis, forklarer den nøjagtige mening bag ATEX og IECEx markeringer ved at yde en hurtig og lærerigt opdelingen af de oplysninger, der er kodet på etiketterne på eksplosionssikre elektriske enheder. Særlige tegn, der bruges i mærker er tilgængelige i en ekstra på skærmen rude for meget hurtig og komfortabel input af certificering strenge. Også være sikker på, at den person, med certificering vil være en gøre jobbet. Dette kompakt bore combo kit er en driver, en indvirkning driver, to batterier (én for hver chauffør), hurtig oplader og en taske.

Fluke T150 Spænding og Kontinuitet Tester er den høje ende af medlem af en familie af robuste to-polet testere tilbyder hurtig test resultater. Fluke tilbyder en 325 Toolbelt-Kit, som repræsenterer omkring 15% besparelse på den anbefalede kombineret købsprisen af et Lykketræf Clamp Meter, en Fluke Spændings-og Kontinuitet Tester og et Lykketræf berøringsfri spændingsdetektor, plus det omfatter gratis toolbelt og wirestripper. Fluke 325 Clamp Meter er udviklet til at producere støj-fri, el installatør køge pålidelige målinger i de hårdeste miljøer. Med henblik på kommerciel og bolig elektrikere, sættet indeholder Fluke 325 sand-rms-Clamp Meter, et Lykketræf T150 Spænding og Kontinuitet Tester og et Lykketræf LVD2 Volt Lys.

Dette indlæg blev udgivet i Hjemmesider. Bogmærk permalinket.